معمار تحریم‌های ایران اعتراف کرد؛ مبادلات بشردوستانه با ایران معافیت ندارد
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1437
بازدید دیروز : 749
بازدید هفته : 13531
بازدید ماه : 44042
بازدید کل : 10435797
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : چهار شنبه 25 / 1 / 1399

پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:

به گزارش خبرگزاری فارس، «ریچارد نفیو»، یکی از معماران شبکه تحریم‌های ضد ایرانی در مصاحبه‌ای ادعاهای مقام‌های فعلی دولت آمریکا مبنی بر اینکه مبادلات کالاهای بشردوستانه با ایران مشمول تحریم نمی‌شوند را به چالش کشیده است. 

«مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا و سایر مقام‌های این کشور در روزهای گذشته بارها گزارش‌هایی که از مانع‌تراشی تحریم‌ها در کمک‌رسانی به ایران در بحبوحه شیوع کرونا حکایت دارند را رد و ادعا کرده‌اند قوانین آمریکا مبادله کالاهای بشردوستانه با کشورهای تحت تحریم را معاف کرده است. 

روزنامه «لس‌آنجلس‌تایمز» در یادداشتی روز یکشنبه تصریح کرده با آنکه دولت آمریکا «روی کاغذ» ارسال کمک‌‌های بشردوستانه از جمله غذا و کالاهای بشردوستانه به ایران را از قوانین تحریم‌ها مستثنی کرده‌ عملاً وضعیت متفاوتی حاکم است.

«ریچارد نفیو»، از مقام‌های سابق دولت «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق  آمریکا که از او به عنوان یکی از طراحان اصلی تحریم‌های ضد ایرانی یاد می‌شود در مصاحبه‌ای با لس‌آنجلس‌تایمز بر نقش تحریم‌ها در هراس شرکت‌ها، گروه‌ها و کشورها از کمک‌رسانی به کشورهای هدف تحریم اذعان کرده است. 

نفیو می‌گوید: «قواعد پیچیده‌ای در کارند و شرکت‌هایی که [قوانین تحریم‌ها] را نقض کنند با جرایم سنگین مواجه خواهند شد.»

وی در ادامه با بیان اینکه شرکت‌ها احساس می‌کنند خطرات ورود به مبادله بشردوستانه با ایران زیاد و عایدی آن اندک است، بی‌میلی این طرف‌ها برای همکاری با ایران را یادآور شده است. 

نفیو گفت: «خطرات ورود به چنین مبادله‌ای بسیار بالا است. هزینه‌های این کار هم بسیار زیاد است و سود ما به ازای آن بسیار اندک.»

لس‌آنجلس‌تایمز نوشته شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی، خصوصاً در شرایطی که دنیا با یک بیماری همه‌گیر روبه‌رو شده راه‌های آسان‌تری برای کسب سود سراغ دارند.

از طرف دیگر انتقال اقلام بشردوستانه سود چندانی نصیب اکثر بانک‌های بین‌المللی، شرکت‌های کشتی‌رانی و بیمه هم نمی‌کند که آنها بخواهند خطر تحریم‌ها را نادیده بگیرند.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی